top of page

Ons zoet departement is gespecialiseerd in de analyse en ontwikkeling van onderstaande producten: 

Dankzij onze labuitrusting voor bloemanalyse en bakkerij zijn we in staat meelverbeteraars te ontwikkelen in functie van de nieuwe oogst en zijn complicaties.

Maalderij

Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concentraten voor het verbeteren van de kwaliteit voor pannenkoeken, gebak, koekjes, jam, gelei, vulling, etc.

Banketbakkerij

Door onze constante bijscholing, ervaring en labfaciliteiten zijn we in staat klantspecifieke mengelingen te ontwikkelen voor brood, pistolets, kleingebak, etc.

Bakkerij

Dankzij onze kennis en goede contacten met onze leveranciers bezitten we een eigen range van producten voor ijs, chocolade en zijn afgeleiden. Uiteraard opnieuw enkel klantspecifiek

Ijs & chocolade

We werken concepten uit die antwoord geven aan de demografische veranderingen, wijzigingen in de wetgeving en de evolutie in de markt. Zoals suikervrij, zoutarm, allergenenvrij,...

Convenience

Indien je vragen hebt of iets is niet geheel duidelijk, twijfel niet om ons contacteren. We zijn er om je te helpen!

Andere

We maken enkel

op maat gemaakte producten.

Wens je meer detail, contacteer ons gerust.

bottom of page