
Ons hartig departement is gespecialiseerd in de analyse en ontwikkeling van onderstaande producten:

We staan u bij met de nodige vakkennis voor al uw vragen van zowel pure en bereide producten met bijhorende afgeleiden
Vlees, vis en gevogelte

Het team heeft ervaring met alle groenten en zijn afgeleiden. Dit gaat zowel van de pure kruiding tot bijhorende sauzen
Groenten

Zoals u kan zien, zijn we in staat u bij te staan bij alle maaltijdcomponenten, uitaard staat kant & klaar dus ook op onze kennislijst
Kant- en klare maaltijden

We werken concepten uit die antwoord geven aan de demografische veranderingen, wijzigingen in de wetgeving en de evolutie in de markt. Zoals suikervrij, zoutarm, allergenenvrij,...
Convenience

Door onze productkennis en wel uitgeruste labfaciliteiten zijn we in staat een brede waaier aan sauzen te ontwikkelen en dit zowel voor koude als warme applicaties
Sauzen & dressings

Indien je vragen hebt of iets is niet geheel duidelijk, twijfel niet om ons contacteren. We zijn er om je te helpen!