U bent hier: Home > Bedrijf > Onze troeven

Onze troeven

Kwaliteit

Het betreft een integraal kwaliteitslabel. Het gevoerde kwaliteitsbeleid heeft betrekking op alle divisies met hun respectievelijke afdelingen.

Veiligheid

Tegenover de klanten: we hanteren hoge normen om "veilige producten" te leveren, die voldoen aan alle wettelijke bepalingen (ISO, HACCP, IFS, FAVV, …).

Tegenover het personeel: dat in optimale omstandigheden moet kunnen functioneren in een positieve omgeving die door vertrouwen, erkenning en wederzijds respect eenieders ontwikkeling stimuleert.

Tegenover onze maatschappij: we respecteren alle wettelijke normen inzake energie- & afvalbeleid, zodoende een positieve bijdrage te leveren aan de volgende generaties.

Klantgerichtheid

De wensen en noden van de klant staan centraal in het ontwikkelen en produceren van poedermengsels. Dit kan zich op verschillende niveaus situeren. Het is onze doelstelling hiervoor een adequaat antwoord te bieden.

Transparantie

Tegenover de klanten, om in een vertrouwelijke sfeer permanent de nodige ondersteuning te kunnen geven.

Tegenover de leveranciers, teneinde de nodige back-up te verkrijgen en ingelicht te worden omtrent nieuwe ontwikkelingen.

Tegenover het personeel, om een gemotiveerd geheel te vormen waarbij mensen op een interactieve wijze respect en waardering tonen.

Teamwork

Een doorgedreven professionele samenwerking van alle departementen leidt tot een resultaatgerichtheid, waarbij op lange termijn alleen maar respect en vertrouwen groeit. Dit creëert een positief synergetisch gegeven.

© Clarys nv - Privacy & discalimer - Sitemap

webflow webdesign